23 October 2011

entry terakhir

salam ..
hee - tajuk entry same cam Anisa Liyana punye entry
terakhir , sebelum SPM !
OK AKU DAH COOL SIKET , tak panik dok mengira hari lagi dah , sbb kawan aku Cik Anisa Liyana tu sudi share cara nak wat jadual time last minit nieh ! hehe , thank you yee . aku lebih bersedia sekarang .
ok !
sebelum spm aku nak mintak maaf kat korang semua hehe.
kire 0 - 0
ok !
doakan kejayaan aku keyh !! doakan kejayaan kita bersama sama !
ALL THE BEST UNTUK SEMUA KAWAN KAWAN KAT
5 AMANAH !!
5 AMANAH BOLEHH !!!
esok sukan . selasa cuty . rabu deepavali ( happy deepavali utk semua bdk 5 Amanah keyh ! HAHA )
khamis . jumaat . sekolah kan .
aku konfem gamai tak dtg . sekola lain cuty lah dherr !
suka hati korang la nak dtg ke tak . haha . jahat ekk ayat.
tapy study is number one k !


pic : credit to nabila ekyl .
p/s : no pain , no gain .



1 comment:

Nabila Ekyl said...

walala . all da best beb \(^o^)/