28 October 2010

bUm bUm pOkerface bUm bUm pOkerface!!

kenapa bum bum pokerface??? nOt LADY GAGA oKeyh!!
oUh poKerFAce! admire kat dea jew!! hmm aku begang nieh..
ehh law tak nak bagi tau tak payah laa bagi tau..nie citer setengah2 bikin aku panas jer arr...hUhU,,tp tau siket jela..
tadi dea tak g skOla,,akU pOn same haha..MALAS nye pasal laa..hmm dyOwg citer..dyOwg tu sape?? meh aku bagi taw,, (jiran aku dekat dEsA iNdAH pErMai) (kawan rapat aku) (satu skola tapi kelas lain2 Umo pon beza2 oke) n whateva larh...mase tu dyowg dalam bas, bas ape? bas awam la..bas tu dari melaka ke johOr..tambang?? huhu baru Ringgit Malaysia 150 SEnnn..tak mahal pon..HARI nie pOkerface turun bus10 hmm dea pkai t shirt putih...sMarT SIOt,,,ahh malangnyer tak dapat tengOk...dea lalu sebelah bas yang dyOwg naik uh..yang kelakar nye DeQ-nO terkejut..sbb pe?? haha ada rupa lah!! ada rupa..rupa apa?? rupa orang laa..hUhU tak tak dea ada rupa kit jew dengan tuuuutttt...hmm tapi aku admire pOn bukan sbb ada rupa dengan daq uh..aku pon tak tau sbb apeeee.... k ar tu jerr..idea tak ada nie ...
p/s:bUm bUm pOkerface bUm bUm pOkerface!!
>kenal dea pon sbb kteowg satu bas nan dea, pas uh dea bukak lagu POKERFACE<
yang aku sakit hati sebenar nyaa!!!
dyoWg LEPAK NAN POKERFACE SEMALAM!!!!
DAH ARRR AKU TAK PERGI SEKOLAH!!!
MALANGNYERR NASIBBBBB!!!
PAS TU dyoWg TAK CERITA KAT AKU!!
JUST KATE ADA ARR! ADA ARR!
EHH HANGIN AKU! ;(
NGEEEEEEE-AAAAAAAAAAAAA!!!

1 comment:

Anisa.Liyana|cOmel said...

hoho..
poker face unly !
hehe..
be cool dear..
dont geramm sama dorang..
;)