30 October 2010

cerita tentang kami..


ini hikayat kami punya,, cerita kami hidup berkawan,,
salam perkenalan dihulur pada tahun 2002..cerita ini bermula apabila aku pindah ke sebuah sekolah yang dirahsiakan nama nye..hehe..pada mulenya kite hanya kawan biase..aku pon tak sangka kita berkawan sampai sekarang..hehe.. eh ape guna ayat kamus dewan bahase dan pustaka nie tak rock la cam ne...huh? ape aku kesah! ini kan hikayat kesusasteraan,, eh sejak bile aku berhikayat ne?? hoho sejak aku dilahir kan lahh.. eh let`s me continue oke! kita satu kelas tp tak rapat sangat.. Cerita 2003 kite dah tak satu kelas sebab awak dah naik kelas yang pandai! owh mungkin jodoh kite tak ada huhu...Saya terima seadanya haha..2004 lak saya dapat naik kelas haha gembira rasa hati sebab sekelas nan awak! eh! awat ngan hang ne?? gatai semacam je..hehe kite tukar sastera kejap lah..huhu kite tak rapat jugak sbb awak lebih memilih mereka,, huhu saya sedar saye sape..lebih baek saya mengundur diri...........
eh? tak habes lagi laa... 2005 until 2006 pon like before2!! saya ingat time kita tamat zaman sekolah rendah semuanya akan berakhirrrr tetapi jodoh kita masih panjaanggg....saya tak sangka! awak pon kan?? kan?? kan?? sape setuju angkat tangan!! huuhuhu...
time kechik2 lu kite kan selalu beli buku kulit keras banyak2 pastu tulis biodata la , wanna to know me la, about me la hapape jelah udaq kecik mmang cam uh..awak pon tulis nama,alamat, birthday, nombor surat beranak , ic number , makanan & minuman feverit lah , hobi lah phone number la and what eva laa..satu hariee tu..saya egat lagiee,, awak bawak balek buku kulit keras saya tu,, awak kate awak nak tulis biodata sebagai kenangan kite ... saya pon bagi laa...

esok pagi tu awak kate kat saya sorry sebab akaq aku tulis biodata dea kat buku kaw ; (
ehh!! tak pe tak pe aku tak kesah pon ...huhu..tahun 2007 kita pon meningkat dewasa kita pon naek skola menengah..laen2 skola , laen2 rumah , laen2 kelas semuanye nye laen2 dan jauh2..
tapi itu tidak menghalang kita daripada berhubung melalui teknologi telekomunikasi tercangih...
saya pon try la mcg akaq awak..saya amek phone number dari buku kulit keras yang saya masih simpan tu...akaq awak pon bagi number awak kat saya,,, saya pon mcg awak..awak pon reply, awak reply saya reply hah mcm tullaaa..dari sini kite telah merapatkan jurang yang telah terpisahh...aktiviti ini berlanjutan dari 2007, 2008 ,2009 , 2010 sehingga lah bila bila...

huhuhu berkongsi cerita , bertukar pendapat , bergelak ketawa , berduka bersama dan semuanya di kongsi .. heh tapi ada yang tak kongsi la.. nk tahu apa?? nak? nak? lu pikir lah sendiri! eh da macam nabil raja gelak lak! eyh terlebih sudah..akhir nya kita menjadi sepasang ????? ape? ape?
lu pikir lah sendiri!!!
mungkin gambar ini sebagai bukti..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
JENG! JENG! JENG!
> p/s: purple aku , pink nysa <
oke tak?
sape setuju angkat hentak mouse anda!
huhu sweet kan?? kan?? kan??
hehe jangan jeles meyh!
hmm meh laa aku tampal gmbr aku !
kowg tak kesah kan?
kan? kan? kan?







my sahabat sejati!

ANISA LIYANA(!)

kayy laahh that all!!

----------------thanks-----------------

p/s: >edit picture<>credit to anisa<

hope kamie senantiasa happy ...



2 comments:

Anisa.Liyana|cOmel said...

huhu..
pjan..
sedeyh aku loe bace entry nie..
seb bek air mata tak jatuhh wooo...
cume berenang2 di kelopak mate..
haha..
thankz a lot pjan..
;)
gua shayang bangat sama lu 1
huahuahua...
we frenz forever ?? an?? an??
heheh..
=)

hlovate admires said...

ehh sorry..aq bawu terbace komen kaw huhu..cedey kew hmm hehe..aqu tulis pakai haty kaw bace pakai haty gak kan huhu ... =))